English (UK)
E-maily
Kalendár
UCM
AIS
SharePoint
Intranet
O inštitúte
O Inštitúte manažmentu
Hodnoty IM
Novinky & Aktuality
Personálne obsadenie IM
Konzultačné hodiny
IM v štruktúrach UCM
Sídlo a kontaktná adresa
Študent
Rozvrhy pre študentov
Študijná referentka
Tlačivá a formuláre
Príručka pre prvákov
Bakalárska prax
Záverečné práce
Štátne skúšky
Virtuálna študovňa IM
Špecifické miestnosti a priestory
Štipendiá
Ubytovanie
E-mailové konto študenta
Akademický informačný systém
Centrá podpory
Uchádzač
Ponúkané študijné programy
Prečo íst študovať na IM
Podmienky prijatia a ako sa prihlásiť
Externé štúdium
Profil absolventa
Projekty študentov IM
Univerzitný život
Verejnosť
IM v médiách
Zdokumentované informácie IM
Úradná tabuľa
Kalendár udalostí IM
Systém kvality
Rada kvality IM
Rada pre študijný program
Osoby zodpovedné za študijný program
Opis ŠP – denné štúdium
Opis ŠP – externé štúdium (3-ročné)
Opis ŠP – externé štúdium (4-ročné)
Získavanie spätnej väzby od študentov
Získavanie spätnej väzby od absolventov
Poradné orgány
Politika rodovej rovnosti
Výskum a spolupráca
Veda a výskum
Projektová činnosť
Visegrad Grants
Medzinárodná spolupráca
Transfer poznatkov
Partneri a spolupráca
English (UK)
E-maily
Kalendár
UCM
AIS
SharePoint
Intranet
O inštitúte
O Inštitúte manažmentu
Hodnoty IM
Novinky & Aktuality
Personálne obsadenie IM
Konzultačné hodiny
IM v štruktúrach UCM
Sídlo a kontaktná adresa
Študent
Rozvrhy pre študentov
Študijná referentka
Tlačivá a formuláre
Príručka pre prvákov
Bakalárska prax
Záverečné práce
Štátne skúšky
Virtuálna študovňa IM
Špecifické miestnosti a priestory
Štipendiá
Ubytovanie
E-mailové konto študenta
Akademický informačný systém
Centrá podpory
Uchádzač
Ponúkané študijné programy
Prečo íst študovať na IM
Podmienky prijatia a ako sa prihlásiť
Externé štúdium
Profil absolventa
Projekty študentov IM
Univerzitný život
Verejnosť
IM v médiách
Zdokumentované informácie IM
Úradná tabuľa
Kalendár udalostí IM
Systém kvality
Rada kvality IM
Rada pre študijný program
Osoby zodpovedné za študijný program
Opis ŠP – denné štúdium
Opis ŠP – externé štúdium (3-ročné)
Opis ŠP – externé štúdium (4-ročné)
Získavanie spätnej väzby od študentov
Získavanie spätnej väzby od absolventov
Poradné orgány
Politika rodovej rovnosti
Výskum a spolupráca
Veda a výskum
Projektová činnosť
Visegrad Grants
Medzinárodná spolupráca
Transfer poznatkov
Partneri a spolupráca
Virtuálna študovňa IM
Neváhajte nahliadnuť do virtuálnej študovne
Inštitútu manažmentu
.
Analýza organizačnej kultúry
Audit of Museum Marketing Communication
Central European Foreign Exchange Markets
Dánska starostlivosť o deti na Slovensku
Data Envelopment Analysis
Dynamic Transformation of Tourism
Exchange rate comovements hedging and volatility pillovers on new EU forex marke...
Effective communication in organisations increas their competitivness
HR v priemysle 4.0
Human resource management trends in Slovakia
Increasing Personnel Competencies in Museums
Influencing organisational culture by means of employee remuneration
Impact of the COVID-19 pandemic on tourism
Intraday effect of news on emerging European forex marketspdf
Knowledge and Human Capital as Sustainable Competitive Advantage
Lean Management a prepojenie na startup podnik
Lessons of finance
Manažment ľudských zdrojov
Manažment 1. praktikum
Možnosti združovania spoločnosti svetovej úrovne so startup podnikom
Nové trendy vo vzdelávaní v oblasti RĽZ
Organizačná kultúra - praktikum
Perception of the necessity of digital innovations application as an element of health protection and sustainable hospitality sector future
Personálny manažment - praktikum
Potential of Marketing Communication as a Sustainability Tool
Riadenie ľudí v digitálnom svete - Zborník abstraktov
Rizikový kapitál vs Anjelská investícia
Science and Economics
Startups and reasons for their failure
Startup ako osobitná forma podnikania
Trendy a manažérske výzvy pre turizmus
The Interaction
The Legacy of SS. Cyril and Methodius as Reflected in Institutions
The Needs of Religious Tourists - a Challenge to Regional and Local Marketing
Učebnica Manažmentu
Udržateľnosť kvality potravín
Výkladový slovník udržateľnosti
Základy makroekonómie
Základy manažmentu - 1. vyd.
Na zlepšenie ale aj poskytovanie našich služieb v plnom rozsahu používame súbory cookies: na účely prihlásenia, sledovania návštevnosti a poskytovania obsahu prostredníctvom tretích strán.
Akceptovať všetky cookies
Odmietnuť